Decizie a autorităților din Botoșani. A fost stabilit cum se va relua școala săptămâna viitoare în toate unitățile de învățământ

Autoritățile din Botoșani au stabilit cum va fi reluată, pe 5 mai, școala în toate unitățile de învățământ din județ. La propunerea consiliilor de administrație ale școlilor, Inspectoratul Școlar și Direcția de Sănătate Publică au avizat scenariile după care vor fi feluate cursurile.

Astfel, în toate școlile din municipiul Botoșani, dar și în cele din municipiul Dorohoi, se va învăța după scenariul galben, la școală urmând să se prezinte ciclurile preșcolar, primar și elevii din clasele terminale, iar elevii din clasele V-VII și IX-XI vor face cursuri online. De asemenea, în scenariul galben se află și orașele Darabani și Săveni, dar și comunele Brăești, Broscăuți, George Enescu, Gorbănești, Havârna, Hilișeu Horia, Hlipiceni, Ibănești, Lozna, Lunca, Rădăuți Prut, Șendriceni, Vorona, Copălău, Corlăteni, Curești, Dobârceni, Durnești, Nicșeni, Răchiți, Ripiceni, Știubieni, Văculești, Stăuceni și Todireni.

În schimb, în scenariul verde, cu prezență fizică la ore, se vor afla școlile din Bucecea, Flămânzi, Ștefănești, Adășeni, Avrămeni, Bălușeni, Călărașni, Corni, Cristinești, Dersca, Dângeni, Drăgușeni, Leorda, Mihălășeni, Mileanca, Mitoc, Pomârla, Prăjeni, Răuseni, Roma, Românești, Santa Mare, Tudora, Viișoara, Vorniceni, Albești, Blândești, Concești, Cordăreni, Coșula, Coțușca, Cristești, Dimăcheni, Frumușica, Hănești, Hudești, Manoleasa, Mihai Eminescu, Mihăileni, Păltiniș, Suharău, Sulița, Trușești, Ungureni, Unțeni, Vârfu Câmpului, Vlădeni și Vlăsinești.

Rata de infectare cu COVID-19, în scădere la nivelul județului Botoșani. Câte cazuri noi au fost anunțate joi

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *