Trecem pandemia, însă rămânem cu poluarea, iar eficiența energetică o vom resimți direct în buzunar

Ansamblul de apartamente Premium, UNIQUE Residence Maxim Gorki, asigură noilor proprietari și pachete de dotări – unicat în piață – pentru locuințe care respiră!

În condițiile în care propria locuință este locul sigur în care ne retragem, ajungând să ne petrecem între 65% și 90% din timpul vieții în medii închise, acum mai mult ca oricând este de netăgăduit importanta aerului pe care îl respirăm.

Pentru ca eficiența energetică să ne salveze buzunarul și pentru a ne menține sănătoși, nu este eficient să ne izolăm în locuințe ca într-un balon!

Pe de o parte investim în locuințe mai etanșe ca niciodată, având nevoie să ne protejeze de temperaturi extreme, de mediul exterior mai mult sau mai puțin poluat, însă aerisind prin ferestre aruncam bani la fiecare deschidere a lor. Aerisirea prin deschiderea ferestrelor duce la un schimb de aer necontrolat și contravine principiilor eficientei. Pierderile termice cresc împreună cu costurile ridicate ale energiei. Până la 50% din pierderile energetice ale unui apartament modern izolat sunt prin aerisire. Totodată, aerisirea prin ferestre înseamnă praf, poluare și zgomot în zonele urbane mai aglomerate.

O astfel de ventilație poate fi cu greu utilă și confortabilă și nu rezolvă problema îndepărtării aerului viciat.

Pentru a elimina problemele și riscurile asociate pentru sănătate, aerul umed și poluat trebuie să fie împins în mod regulat în exterior și înlocuit cu aer curat în toate încăperile apartamentului pentru a asigura ventilaţia completă și eficientă. (vezi mai mult despre Necesitatea ventilației / aerisirii…)

Prin urmare, instalarea unui sistem de ventilaţie este soluţia corecta a acestei probleme. Ventilația rezidențială controlată ne oferă însă un remediu împotriva apariției aerului viciat, a unei calității slabe a acestuia.

Cu ventilația rezidențială de confort, mediul din interiorul celor patru pereți devine mult mai plăcut și calitatea vieții este îmbunătățită, asigurându-ne conținutul ideal de oxigen și umiditate în propriul apartament.

Dincolo de a fi un lux ci mai degrabă o necesitate, ventilarea cu filtrarea-purificarea aerului care pătrunde în locuință este o soluție care asigură pe termen lung sănătatea fiecărei familii, iar locuința nepoluată va deveni cea mai râvnita soluție locativă.

Ansamblul de apartamente Made To Measure UNIQUE Residence Maxim Gorki:

Asigură noilor proprietari și un pachet de dotări – echipare unicat în piață – pentru locuințe care respiră:

IZOLAȚIE –  confort fonic și termic de nivel superior: pereți exteriori din cărămidă, termo-sisteme cu membrane speciale și vată bazaltică, încălzire în pardoseală UPONOR, geamuri Tripan, tâmplărie din aluminiu SCHUCO (Germania);

VENTILAȚIE –  filtrare și control pentru un aer de calitate: sisteme de tratare a aerului BROFER (Italia);

AUTOMATIZARE –  sisteme de protecție și confort Smart Home LOXONE (Austria), controlate prin aplicația dedicată UNIQUE Residence.

Good Value for Money – Proprietarii UNIQUE Residence nu vor locui într-un apartament oarecare!

Stadii de realizare a proiectelor rezidențiale dezvoltate de grupul de firme FORMENS, în Botoșani, Iași și Focșani:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *