În grădina casei tale sau pe terasă la restaurant, încălzitorul pe gaz va fi responsabil cu momentele feerice

Suntem convinși că nu suntem singurii care simt că evoluția în materie de noi tehnologii și inovații a prins viteze inimaginabile, mai ales în ultimul deceniu. Din acest punct de vedere, nici domeniul soluțiilor termice nu face excepție, iar cei mai mari jucători din industria dispozitivelor alternative de încălzire, reușesc să ne propună o serie de dispozitive din ce în ce mai performante, dar și atente la consumul de combustibil și la limitarea amprentei de carbon asupra mediului înconjurător.

Cine ar fi crezut că ne vom putea instala un semineu cu foc adevărat, afară, în confortul propriei noastre grădini, terase sau chiar pe un balcon, la bloc?! Prietenii noștri de la PEFOC, cu cele peste două decenii încununate de succes și experiență în domeniul termicelor neconvenționale din România, ne vor surprinde cu un concept inedit de șeminee exterioare de grădină, practice și extrem de spectaculoase, perfecte pentru amenajări exterioare ca-n povești!

Așadar, cu ajutorul șemineelor speciale de exterior care funcționează pe bază de bioethanol, gaz de butelie sau GPL, te poți bucura de momente inedite, respirând aerul curat, indiferent de răcoarea zilelor sau mai ales a serilor petrecute afară, în curtea casei tale sau pe terasa restaurantului preferat.

Acum ai la dispoziție un incalzitor terasa gaz disponibil din gama dispozitivelor termice portabile pentru terasa, curtea sau grădina ta, care va reuși să-ți încălzească cu stil, serile reci de primăvară sau toamnă târzie, ori nopțile mai răcoroase de vară, petrecute în compania familiei sau alături de prietenii apropiați.

Așa cum am putut descoperi încă din denumire, acest dispozitiv funcționează cu alimentare pe bază de propan-butan sau propan pur, la butelie. Este un dispozitiv termic pe gaz pentru exterior, folosit în aer liber, sigur și extrem de estetic, care arde cu flacăra unui foc adevărat. Poate fi folosit acasă sau închiriat de restaurante, terase comerciale, baruri, hoteluri – o soluție mai accesibilă ca și cost, gândită special pentru zona HoReCa, o industrie atât de lovită de pandemia mondială.

Cel mai bun mod de a transforma terasa într-un loc special, exclusivist, încălzitoarele de terasă pe gaz au devenit foarte populare în ultimii ani. Ele au un dublu rol: înfrumusețează spațiul exterior din spatele casei, de pe terasa, din grădină sau foișor, ori de pe terasele și tavernele restaurantelor, încălzind atmosfera serilor reci de afară. Disponibil în forme și dimensiuni diferite, în culori variate și modele elegante, un încălzitor pe gaz este perfect pentru amenajarile cu stil a curții sau grădinii tale de acasă!

Tot din aceeași familie de soluții termice și decor pentru afară, fac parte și biosemineele de exterior marca PEFOC. Deși, spre deosebire de încălzitoarele de terasă, acestea nu sunt prevăzute să încălzească, ci mai degrabă să decoreze ambiental, bioșemineele sunt mult mai accesibile din punct de vedere al prețurilor de achiziție. Disponibile pe diferite dimensiuni, forme, culori și stiluri, șemineele decorative cu bioetanol, ard cu flacără adevărată și valorifică estetic, balconul, terasa, grădina sau curtea în serile petrecute în aer liber din jurul casei, pe terasa unui restaurant, în curte sau pe masa de afară.

Așadar, dacă te-am convins de beneficiile șemineelor de exterior și ești hotărât să oferi o șansă acestei soluții de încălzire-decor inedite, experții de la Pefoc.ro sunt disponibili pentru sugestii, întrebări sau consultanță specializată. În plus, beneficiezi de garanție, livrare rapidă și gratuită, în maximum 48 de ore de la confirmarea comenzii, la toată gama de dispozitive termice, precum:  șeminee pe lemne, pe gaz sau electrice, sobe rustice sau moderne, coșuri de fum sau modele speciale de gratar de gradina din ceramică de tip kamado – totul pentru confortul tău termic absolut!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *