Femeie din Botoșani reținută de polițiști după mai multe furturi. Acționa mai ales în Piața Centrală

femeie arestata, stiri, botosani, politieO femeie de 38 de ani, din municipiul Botoșani, a fost reținută de polițiști, miercuri, după mai multe furturi. Anchetatorii arată că în perioada noiembrie 2020-aprilie 2021, aceasta, profitând de neatenția victimelor care se aflau în zone aglomerate de pe raza municipiului (Calea Națională, Piața Centrală, Strada Grivița) și care aveau aveau bunuri constând în bani sau telefoane mobile în buzunare exterioare ale hainei sau în gențile purtate în partea din spate a corpului, ar fi sustras bunuri și bani în valoare totală de peste 7.000 de lei.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională a fost recuperat parțial. Femeia de 38 de ani a fost introdusă de polițiști în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, urmând ca în cursul zilei de joi să fie prezentată în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

„În această perioadă vom acționa cu efective mărite în zonele aglomerate pentru prevenirea și combaterea furturilor din buzunare sau genți. Pentru a nu deveni victime ale unor astfel de infracțiuni vă recomandăm să manifestați atenție deosebită la bunurile pe care le aveți asupra dumneavoastră în momentul în care vă aflați în zone aglomerate, să nu purtasți bunuri în buzunarele posterioare ale vestimentației, iar accesoriile de tip geantă sau rucsac să fie purtate în față, astfel încât să aveți control asupra acestora”, susține purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani, Delia Nenișcu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *