FOTO Societate din Botoșani amendată de Garda de Mediu din cauza mizeriei

O societate din Botoșani a fost amendată de Garda de Mediu din cauza mizeriei. În urma unui control efectuat de comisari la operatorul economic care comercializează produse alimentare, băuturi și tutun aceștia au găsit mai multe nereguli.
Printre acestea se numără: cantități de deșeuri depozitate necorespunzător: produse deteriorate nevandabile (ambalaj deteriorat și produs depreciat), anvelope uzate, vehicule scoase din uz, deșeuri de echipamente electrice și electronice, deșeuri mase plastice, deșeuri metalice, lipsa evidenței gestiuni deșeurilor (generate, colectate, valorificate, eliminate prin operatori autorizați); formularele de încărcare-descărcare deşeuri nepericuloase nu erau emise de expeditor și nu erau semnate şi ştampilate de către destinatar.
De asemenea, formularul de expediție/ transport de deşeuri periculoase nu era completat cu cantitatea de deșeuri predată.

„Pentru neconformitățile constate s-au trasat măsuri cu termen, în vederea remedierii și s-au aplicat un număr de 3 (trei) sancțiuni, conform prevederilor legale, în cuantum de 27.500 lei”, spun comisarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *