Președintele Camerei de Comerț și Industrie Botoșani, Valeriu Iftime, întâlnire de lucru cu Costel Șoptică. Vezi motivul!

Președintele Camerei de Comerţ și Industrie Botoşani a avut, miercuri, o întâlnire de lucru cu preşedintele organizaţiei PNL Botoşani, deputatul Costel Şoptică. Ca urmare a discuțiilor purtate Camera de Comerț și Industrie Botoșani, organizație neguvernamentală, apolitică și de interes public, solicită sprijinul mediului de afaceri din județ pentru identificarea de soluții concrete de redresare economică, propuneri care să fie aduse la cunoștința decidenților și sprijinite de tot spectrul politic din România, se arată într-un comunicat al instituției.

De asemenea, Sistemul Camerelor de Comerț din România solicitată sprijinul decidenților  politici pentru crearea și administrarea unei platforme informatice, la nivel național, care să interconecteze datele gestionate de instituțiile cu rol esențial în viața economică, date care vor fi folosite pentru elaborarea de analize economice pe domenii de activitate, bazate pe informații reale și de actualitate, în vederea atragerii de investitori în zonele mai puțin dezvoltate.

CCI Botoșani își reafirmă dorința și deschiderea spre dialog constructiv cu reprezentanții tuturor partidelor politice, în beneficiul mediului de afaceri din județul Botoșani, astfel încât oamenii de afaceri să poată participa activ la inițiativele legislative menite a veni în sprijinul mediului economic ”, se mai arată în informarea Camerei de Comerț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *