Hotărârea privind numirea noului Consiliu de Administrație la Eltrans va fi contestată în instanță de Instituția Prefectului

Prefectul județului Botoșani, Dan Nechifor, va contesta în instanță Hotărârea de Consiliu Local prin care a fost numit Consiliul de Administrație de la Eltrans. Reprezentantul Guvernului în teritoriu va cere, mai întâi, revocarea acesteia în Consiliul Local.

Voi contesta în instanță Hotărârea de Consiliu Local și există și precedente. Zilele acestea colegii mei lucrează la adresa de revocare și ulterior la contestarea în contenciosul administrativ. Întâi voi solicita să fie revocată, iar ulterior ,dacă nu se va face revocarea, voi contesta în instanță”, a precizat prefectul județului Botoșani, care nu a dorit să spună motivul pentru care va fi atacată hotărârea.

Numirea membrilor în Consiliul de Administrație de la societatea Eltrans a generat un scandal imens în Consiliul Local. Atât social-democrații, cât și liberalii au vrut să-și impună oamenii în conducerea societății, acest lucru fiind reușit în cele din urmă de consilierii PSD. Astfel, au fost numiți administratorii provizorii:  Simion Drelciuc, Vasile Ciocan, Paula Berenţan, Cătălin Pădurariu și Ana Florea,.

 

 

One thought on “Hotărârea privind numirea noului Consiliu de Administrație la Eltrans va fi contestată în instanță de Instituția Prefectului

  1. Prefectul județului – agent de influență pentru PNL?
    Noi știm că atunci când un prefect lansează în presă o problemă care ține de atribuțiile sale o și documentează, o justifică din punct de vedere legal. Dacă s-a încălcat legea, atunci are tot dreptul și obligația să o facă, dacă nu ,atunci acesta este doar un simplu agent de influență al unui partid politic, ceea ce este foarte grav.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *