FC Botoșani joacă miercuri cu CFR Cluj. Marius Croitoru: Orice punct scos împotriva campioanei pe terenul ei ar fi mulțumitor

FC Botoșani joacă miercuri, 28 aprilie, de la ora 19.00, cu CFR Cluj, într-un meci din etapa a 4-a a play-off-ului Ligii I. Antrenorul formaţiei FC Botoşani, Marius Croitoru, a declarat că întâlnirea cu formaţia pregătită de Edi Iordănescu va fi una extrem de dificilă, ceferiştii fiind obligaţi să câştige după ce în etapa precedentă a cedat în faţa Universităţii Craiova.

El susține că CFR este o echipă matură, experimentată, valoroasă.

Orice punct scos împotriva campioanei pe terenul ei ar fi mulțumitor pentru că păstrăm șanse pentru acel loc patru pentru care facem atâtea eforturi zi de zi pentru a ne îndeplini obiectivul și eu zic că ce se întâmplă la Botoșani în ultimul timp sau cel puțin de când sunt antrenor, dacă am putea să repetăm iar isprava de anul trecut ar fi ceva de domeniul fantasticului și ar trebui ca toți care iubesc această echipă ar trebui să fie mândri de cum îi reprezintă”, a spus Croitoru.

În acest moment, ardelenii ocupă poziţia a 2-a în clasament cu 38 de puncte, în timp ce roş-alb-albaştrii este pe 5 cu 25 de puncte.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *