Câștigă mai mulți bani lucrând la un studio de videochat

Vom lua in calcul doua situatii:

  1. Esti deja model de videochat cu experienta
  2. Esti model incepator sau doresti sa devii model de videochat

Probabil ca te-ai documentat deja despre videochat si ai aflat ca exista atat posibilitatea sa faci videochat de acasa cat si sa faci videochat la un studio de videochat. La fel ca in orice alta situatie, exista motive PRO si CONTRA pentru fiecare dintre ele iar noi vom incerca sa prezentam, obiectiv, avantajele de a lucra ca model de videochat de la studio.

O recunoastem de la bun inceput: daca faci videochat de acasa, ai confortul de a lucra din propria locuinta, esti in elementul tau. Cu toate acestea, majoritatea avantajelor reale stau de partea videochatului de la studio si vei vedea de ce spunem asta in cele ce urmeaza.

Nu trebuie sa investesti in aparatura si conexiune la internet

Pentru a face videochat ai nevoie de aparatura de ultima generatie iar costurile acesteia, care include computer sau laptop, camera web HD sau 4K, sistem de lumini si altele, este unul foarte ridicat, daca doresti ceva de calitate. Lasa in grija noastra costurile aparaturii, tu concentreaza-te pe rezultate si castiguri din ce in ce mai mari.

Conexiunea la internet trebuie sa fie una puternica si stabila. Celor care te urmaresc nu le va placea, cu siguranta, daca miscarea ta pe camera are intreruperi sau daca esti offline des. Ne ocupam noi si de acest aspect.

Beneficiezi de experienta trainerilor nostri

Nimeni nu se naste invatat, spune o vorba din popor. Asa este. Totul se invata dar pentru asta este nevoie sa fii dispusa sa asculti si sa pui cele aflate in practica. Studioul nostru are o experienta in domeniul videochatului adult si non-adult de peste 12 ani iar acest lucru este, pentru tine, un veritabil atu pe care il poti folosi intotdeauna.

Noi am trecut pana astazi prin toate experientele posibile, am fost deja in locul tau si stim ce situatii pot aparea in timp ce esti online cu membrii si fanii tai. Te pregatim continuu si iti oferim informatii deosebit de utile, secrete din culise daca vrei sa le numim astfel, pentru ca tu sa ai un drum lin in lumea stralucitoare a videochatului.

Vei afla cum este indicat sa te machiezi, cum sa iti aranjezi parul si chiar si cum sa te misti in fata camerei. Nu omitem aspecte importante precum limbajul trupului si cunoasterea limbii engleze. Este important sa stii comenzile rapide si regulile din chat-ul oricarui site de videochat pe care vei lucra si pentru asta este bine sa ai pe cineva langa tine, care le cunoaste deja.

Nu iti faci griji pentru camera in care iti desfasori activitatea

Exista situatia in care locuiesti cu altcineva si nu doresti sa afle cu ce te ocupi. Este decizia ta si noi o vom respecta intru totul, permanent, deoarece asiguram confidentialitatea modelelor atat inaintea unui interviu de angajare cat si in timpul colaborarii, dar si ulterior. Discretia ne caracterizeaza si depunem eforturi considerabile pentru ca modelele angajate la studioul nostru sa fie in siguranta, atat online cat si fizic.

Camerele in care lucreaza modelele noastre sunt decorate dupa ultimele trenduri in materie de design interior pentru ca impactul vizual si atmosfera pe care o inspira acestea sa fie maxime. Culorile, texturile si mobila sunt atent alese si combinate de catre un designer de interior cu experienta in domeniu iar rezultatele mai mult decat imbucuratoare ne confirma ca tot ceea ce facem, facem bine!

La studio esti mai implicata si castigi mult mai multi bani

Chiar daca, spuneam si mai sus, videochatul de acasa iti permite confortul de a lucra din propria locuinta, totodata este si un motiv pentru care nu ai intotdeauna rezultatele unui model care lucreaza de la studio.

Acasa ai tendinta sa lucrezi mai putine ore zilnic, esti preocupata de alte lucruri casnice si jobul va fi pe locul doi intotdeauna. La studio, lucrurile stau total diferit. Stii ca ai venit la locul de munca si esti mult mai concentrata pe ceea ce faci si totul se va vedea la final de perioada sau luna, cand vei vedea cati bani ai castigat. Productivitatea este mult mai mare la studio decat ar fi daca ai face videochat de acasa.

Ai contract individual de munca si lucrezi legal 100%

La studio DeLuxe beneficiezi de toate avantajele oricarui alt angajat, din orice alt domeniu. In materie de angajari studio videochat, noi facem totul pe baza incheierii unui contract individual de munca. Drept urmare, platim toate impozitele si taxele impuse de lege si toate sumele castigate de tine sunt impozitate conform legilor in vigoare, fiind astfel in deplina legalitate. Iata, asadar, un stres in minus pentru tine si o suita de avantaje ce vin din munca de la studio.

Desi lista motivelor PRO videochatului de la studio poate continua la nesfarsit, consideram ca sunt suficiente criteriile prezentate mai sus pentru ca tu sa intelegi ca veniturile unui model de videochat care lucreaza la studio le depasesc pe cele ale unui model de videochat care lucreaza de acasa, eventual chiar independent.

In aceasta perioada organizam interviuri de angajari modele de videochat cu experienta sau incepatoare si tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi telefonic la 0759 451 365 sau prin email la [email protected].

Daca iti doreai un job stabil ca model de videochat si bine platit, ai ajuns exact unde trebuia. Fara promisiuni exagerate, mereu transparenti si corecti in relatia cu tine, noi, echipa Studio DeLuxe, te incurajam sa iti incepi cariera de model de videochat chiar astazi! Ai curajul sa iti schimbi in bine viata!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *