FOTO! Au fost semnate contractele cu firmele desemnate câștigătoare pe două dintre cele trei loturi ale drumului strategic

Reprezentanții Consiliului Județean au semnat, vineri, contractele cu firmele desemnate câștigătoare pe două dintre cele trei loturi ale drumului strategic.

Este vorba de asocierea de firme Danlin XXL și Dragoș Invest din județul Neamț, care a câștigat licitația pe lotul I, cu o lungime de 29,212 kilometri și care se întinde de la Șipote (jud. Iași) – limita de județ – Rediu – Răuseni – Călărași, la care se adaugă distanța de aproape 10 kilometri dintre Dângeni și Mihălășeni.

De asemenea, s-a semnat contractul cu asocierea de firme Dimex 2000 Company Bistrița Năsăud și Frasinul Bistrița Năsăud, pentru lotul al al treilea, care are 25,859 kilometri și va începe din DN 29D pe traseul Blândești – Cerchejeni – Sulița – Cheleș – Lunca – Cernești – Todireni.

Reprezentanții Consiliului Județean vor să semneze ordinul de începere a lucrărilor după Paști. Termenul de execuție a lucrărilor este de 24 de luni,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *