Elsaco Electronic semnează un nou contract, în valoare de 52 de milioane de lei

elsaco, stiri, botosaniMiercuri, 21.04.2021, Elsaco Electronic a semnat, cu beneficiarul Compania de Apă Oltenia, contractul de execuție a proiectului „Echiparea stațiilor de tratare apă potabilă ale Municipiului Slatina cu filtre pentru potabilizarea apei, din cadrul proiectului „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt, în perioada 2014-2020”.

Contactul menționat a fost atribuit asocierii Elsaco Electronic & CVW Technologies, lider de asociere fiind Elsaco Electronic. Valoarea contractului de execuție este de 51.783.368,51 lei fără TVA, iar durata implementării acestuia va fi de 35 de luni.

În cadrul acestui proiect se vor reabilita și extinde stațiile de tratare Nicolae Bălcescu și Salcia, acestea urmând să fie dotate cu echipamente performante pentru tratarea și monitorizarea calității apei potabile. Stația de tratare și pompare Nicolae Bălcescu va fi proiectată pentru un debit maxim zilnic de 540 mc/h, iar stația de tratare Salcia va fi proiectată pentru un debit maxim zilnic de 490 mc/h.

Implementarea acestui proiect va îmbunătăți calitatea apei furnizate locuitorilor, iar Elsaco Electronic va urmări îndeaproape încadrarea în termenul de execuție și realizarea unei lucrări de referință.

            

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *