Îți dorești o schimbare vestimentară în acest sezon? Încearcă următoarele cinci trenduri!

Tendințele anului 2021 în ceea ce privește moda le-au luat prin surprindere pe multe domnișoare. De la culori pastelate, până la griuri metalice, franjuri și pantaloni evazați, trendurile sunt de-a dreptul jucăușe. Dacă nu le-ai încercat până acum, este necesar să o faci în lunile următoare! 

Iată 5 trenduri pe care TREBUIE să le încerci sezonul acesta:

 

 

  • Cămașa din satin

 

Acest material prețios este iubit de către majoritatea femeilor! Oferă un look elegant și îngrijit, fără ca tu să fii nevoită să depui prea mult efort. Dacă îți dorești să ieși puțin din tipare, asortează o cămașă din satin de culoare deschisă unei perechi de pantaloni din piele. Pune în picioare o pereche de botine și poartă-ți părul desfăcut.  

 

 

  • Pantaloni evazați 

 

Fie că alegi un model din denim, fie că alegi o pereche de pantaloni dintr-un alt material, ei trebuie să fie evazați pentru a fi în trend. Îi poți combina cu numeroase alte item-uri din garderoba ta, precum cămășile, tricourile, sacourile sau jacheta de piele. Un croi care are talia înaltă și este strâmt pe șolduri te va face să pari mai înaltă și îți va pune în valoare corpul. Ține cont de regula generală venită din partea stiliștilor: poartă acest tip de pantaloni cu încălțări cu toc sau cu talpă groasă.

 

 

  • Fustă midi de culoare gri metalic

 

Această nuanță de gri e prezentă în 2021 atât pe fuste, cât și pe pantaloni, cămăși, jachete sau topuri. În funcție de restul pieselor pe care le vei alege, o asemenea fustă poate fi potrivită atât într-un context semi-formal (alături de o pereche de sandale cu toc și o cămașă), cât și într-un context casual (alături de o bluză sau un tricou și o pereche de teniși). Nu asorta niciodată fusta cu un alt articol vestimentar într-o culoare tot metalică. 

 

 

  • Eșarfa purtată pe cap

 

Accesoriul se inspiră din moda secolului trecut, din anii ‘50-’60. Optează pentru un material de calitate, precum mătasea și un print îndrăzneț. O poți purta atât la ținute elegante, cât și la cele casual, când îți dorești să fii puțin mai chic. În plus, ea poate fi legată chiar și la cureaua pantalonilor sau la mânerul genții. 

 

 

  • Top cu mâneci bufante

 

Poate ai nevoie de puțin curaj pentru a încerca un astfel de top, dar vei fi surprinsă de nota de feminitate pe care o vei obține. Alege un top într-o culoare neutră și îl vei putea purta cu nenumărate alte item-uri. Spre exemplu, asortează un top alb, cu o pereche de pantofi casual de la MasterShoes.ro, pantaloni de culoare închisă și câteva accesorii aurii. Principalul avantaj al mânecilor bufante este reprezentat de faptul că volumul lor îți va face talia să pară cu mult mai subțire.

 

Încearcă măcar una dintre cele cinci recomandări de mai sus dacă vrei să îți aduci stilul la un nou nivel. Asigură-te, totuși, că alegi item-uri care te avantajează și îți pun în valoare atuurile corpului. De asemenea, nu uita să îngrijești corespunzător toate articolele vestimentare din garderoba ta, pentru a nu deteriora culorile sau materialele. 

 

Sursă foto: unsplash.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *