O firmă din Botoșani, aflată în insolvență, obține un contract de 15 milioane de euro pentru modernizarea a aproape 50 de kilometri de drum județean

Societatea comercială Tehnic Asist SRL Botoșani, controlată de omul de afaceri Mirel Vlas, a încheiat un contract în valoare de 15 milioane de euro pentru modernizarea unui drum județean în județul Satu Mare.

Deși este în insolvență, firma lui Vlas a câștigat licitația organizată de Consiliul Județean Satu Mare pentru modernizarea drumului județean DJ 193A Satu Mare (DJ 193) – Amați – Rușeni – Tătărești – Necopoi – Homorodu de Jos -Homorodu de Mijloc – Homorodu de Sus – Solduba – Hodișa – Socond – Rătești (DN 19A).

Drumul are o lungime totala de 48,235 kilometri și a fost judecat de Tehnic Asist la un preț de 77,49 milioane de lei (echivalentul a 15,2 milioane de euro). Firma din Botoșani a sublicitat lucrarea cu 21,5 milioane de lei față de valoarea estimată a acesteia, care a fost de 98,9 milioane lei, echivalentul a 22,27 milioane euro.

Tehnic Asist SRL va lucra cu mai multe firme din Botoșani ca subcontractanți, două dintre acestea, Tass Infralogistc SRL și Mineral Com SRL fiind controlate tot de Mirel Vlas. Pentru Tehnic Asist vor mai lucra Total Invest Grup SRL și Elporex SA. Durata de execuție a lucrărilor este de 36 luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *