Gestul incredibil făcut de o femeie de afaceri din Botoșani pentru o botoșăneancă rămasă paralizată în urma unui accident rutier

O femeie de afaceri din Botoșani a făcut un gest incredibil prin care o ajută enorm pe Mirela Miscodan, femeia din Botoșani rămasă paralizată în urma unui accident rutier. O adevărată campanie a fost demarată pentru ca Mirela Miscodan să se poată deplasa cu un scaun electric, iar Carmen Solomonescu, de la Lacto Solomonescu, a donat cei 15.000 necesari pentru achiziția acestuia.

„La doar două zile dupa ce ati vazut postarea cu cazul dumneaiei, i-ati dăruit toată suma necesara ( 15.000 lei) pentru ca visul ei de 15 ani să devină realitate! Imediat cum a primit banii de la dv a sunat bucuroasa la firma Motivation pentru a da comanda de căruțul electric cu orizonalizare și verticalizare,  mult visat si asteptat”, i-a transmis, pe Facebook, Anamaria Macuc, cea care a demarat campania de ajutorare a Mirelei.

Carmen Solomescu a spus doar că a fost impresionată de povestea Mirelei și se bucură că a putut să îi aducă bucurie în suflet.

Un accident rutier i-a distrus efectiv viața Mirelei Miscodan. Soțul a murit în impact, ea a rămas paralizata, iar fiica sa e crescuta de sora ei.

Mi-e foarte greu sa ma adun, sa-mi expun viata privata, si sa povestesc amanunte care sunt tare neplacute si foarte dureroase pentru mine. Dintotdeauna am respins ideea de a aparea public si sa cer ajutor. Mi s-a parut foarte umilitor. Din nefericire viata m-a adus in punctul in care nu mai am de ales”, își începe povestea femeia.

De 15 ani se chinuie să supraviețuiască, dar neavând suportul Statului, aceasta a ajuns să ceară ajutorul semenilor. Fiind o femeie căreia i-a plăcut să muncească, să lupte pentru ceea ce are, faptul că acum este neputincioasă și nu se poate descurca singură îi provoacă o durere și mai mare.

„M-am trezit captiva in propriul corp”

Am supravietuit unui tragic accident rutier din Aprilie 2005, cu grave sechele: o fractura de coloana cervicala soldata cu o paralizie totala,dar sistemul de protectie sociala existent in tara noastra ma lasa sa mor cu zile. In Aprilie 2005, eram o tanara de 29 de ani si jumatate, cu vise si idealuri, ca orice tanar cu potential din ziua de astazi. Locuiam in Bucuresti, eram la Facultatea de Sociologie-Psihologie, lucram in selectie si plasare forta de munca si-mi cresteam fetita de 1 an si jumatate, cand un tragic accident auto avea sa ne transforme radical cursul vietii. Sotul meu a murit in accident, fiica mea a scapat cu rani minore, iar eu am ramas paralizata complet.  M-am trezit captiva in propriul corp, ca nu mai pot sa-mi misc mainile,picioarele si nici corpul. Fiica mea in varsta atunci de 1 an si jumatate, ma striga plangand, eu devenisem un om total paralizat ce nu mai putea sa iasa din masina si sa mearga sa o ia in brate, iar sotul meu isi dadea ultima suflare aruncat langa masina. Pusa in fata unei asa situatii, neputand sa sustin financiar plata personalului de ingrijire necesar pentru mine si copil, a trebuit sa iau decizia de a parasi locuinta si de a ne muta la 460 de km, eu in casa parinteasca, intr-o comuna din Botosani, iar fiica mea sa locuiasca la sora cea mare in Botosani, la 15 km de mine”, povestește botoșăneanca.

O femeie din Botoșani, care a rămas paralizată după un accident rutier, visează să aibă un căruț electric cu care să se deplaseze. O copilă, în scaun cu rotile, a fost prima care s-a oferit să doneze bani pentru a o ajuta

One thought on “Gestul incredibil făcut de o femeie de afaceri din Botoșani pentru o botoșăneancă rămasă paralizată în urma unui accident rutier

  1. Felicticitari doamnei SOLOMONESCU pentru gestul mare facut , vom strange bani si pentru o rochita frumoasa , halatele nu mai sunt la moda!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *