Tragedie la Botoșani! Un bărbat de 40 de ani a murit după ce s-a prăbușit din picioare pe treptele unei case

foto generic

Un bărbat, în vârstă de 40 de ani a murit după s-a prăbușit din picioare pe treptele unei case. Tragedia a avut loc, duminică, în localitatea Todireni. Bărbatul se afla la un prieten de-al său, iar la un moment dat, a coborât câteva trepte de la etaj. În acel moment i s-a făcut rău și s-a prăbușit din picioare, în cădere fracturându-şi coloana cervicală. Cei care se aflau în preajmă au sunat la 112 și au cerut sprijinul cadrelor medicale.

La faţa locului a fost trimis un echipaj medical de la Ambulanţă, dar şi un echipaj cu medic al SMURD. Cadrele medicale nu au putut decât să constate decesul. Potrivit acestora bărbatul a suferit un traumatism prin cădere, cu fractură de coloană cervicală, intrând în stop cardio respirator,

Oamenii legii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. Trupul neînsuflețit a fost ridicat de medicii legiști care urmează să stabilească cauza morții.

Bărbatul se afla în vizită la un prieten și a căzut pe scări. A fost deschis dosar pentru ucidere din culpă. Nu sunt suspiciuni privind săvârșirea vreunei fapte penale”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *