FOTO Panică într-un bloc de pe strada Primăverii. Mai multe echipaje de pompieri și ambulanțe ajunse la fața locului

Locatarii unui bloc turn de pe strada Primăverii, deasupra magazinului Ovisim, au intrat în panică, marți seară, după ce o cantitate mare de fum a inundat casa scării. Incendiul se manifesta, potrivit pompierilor ajunși la fața locului, la etajul al IX-lea, acolo unde un pat depozitat pe casa scării a fost incendiat și ardea cu flacără.

Inițial, martorii vorbeau de un incendiu la lift, însă ionformația a fost infirmată de pompieri. La fața locului s-au deplasat mai multe autospeciale de pompieri, printre care și cea care permite lucrul la înălțime. De asemenea, ambulanțe de la SMURD și de la Serviciul Județean de Ambulanță au fost alertate și s-au deplasat la fața locului.

Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului si evacuarea fumului de pe casa scării și de la etajul superior. Locatarii scării nu au avut nevoie de îngrijiri medicale și nu s-a impus evacuarea acestora. Cel mai probabil, incendiul a fost generat de un fumător neglijent care a aruncat restul de la o țigară aprinsă pe materiale combustibile”, susține purtătorul de cuvânt al ISU, Dorina Lupu.

Lucrătorii societății Delgaz Grid au intervenit pentru deconectarea blocului de la rețeaua electrică și cea de gaz, pentru a preveni o eventuală explozie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *