Antrenorul FC Botoșani, Marius Croitoru: Noi vrem să câştigăm cu Craiova

FC-Botosani-CSU-CraiovaFC Botoşani va juca, miercuri, contra formaţiei Universitatea Craiova, într-un meci contând pentru etapa a doua a play-off-ului Ligii I. Meciul va avea loc de la ora 19.00 pe Stadionul Municipal din Botoșani.

Înaintea acestui joc, FC Botoșani ocupă poziția a șasea a clasamentului play-off-ului, cu 21 de puncte, în timp ce oltenii se află pe locul al treilea, cu 30 de puncte.

Antrenorul FC Botoșani, Marius Croitoru, crede că Univesitatea este favorită în meciul de miercuri, deși recunoaște că pe teren propriu FC Botoșani are cifrele de partea sa. De altfel, el a reiterat că obiectivul Botoșaniului este clasarea pe locul al patrulea.

„Universitatea porneşte cu prima şansă, dar la Botoşani statistica e de partea noastră. Vom vedea ce va fi. Noi încă nu suntem la nivelul la care vreau eu sau la nivelul la care am fost în multe momente din acest campionat. Aşa că e normal ca specialiştii să spună că Universitatea are prima şansă. Pe noi nu ne ajută cu nimic egalul. Cum nici cu FCSB nu mă mulţumeam cu un egal. Noi vrem să câştigăm. (…) Noi ne dorim să câştigăm puncte pentru a urca în clasament. Ăsta este obiectivul nostru din momentul accederii în play-off, să urcăm cât de mult se poate. Şi dacă am ocupa un loc 4, ar fi extraordinar pentru noi. Aşa că meciul de mâine e la fel de important ca şi pentru Universitatea Craiova”, a spus Croitoru.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *