Prefectul județului Botoșani, anunț oficial despre deschiderea restaurantelor și sălilor de cinema înainte de Paști

Prefectul județului Botoșani, Dan Nechifor, a declarat marți, într-o conferință de presă, că cinci localități din județul Botoșani, printre care și municipiul reședință de județ, vor ieși de sub restricțiile suplimentare impuse printr-o hotărâre a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență. Nechifor a precizat că cel mai probabil în acest sfârșit de săptămâna se vor redeschide restaurantele și cafenelele pe interior, la fel sălile de cinema.

Vineri vom face o ședință CJSU, având în vedere că cele 14 zile au trecut, și mă refer la cele cinci localități care vor ieși din măsurile suplimentare impuse de ultima hotărâre de CJSU. Probabil, începând cu acest weekend, se va relua activitatea Horeca și cea din sălile de spectacol și cinema cu 30% din capacitate. Așteptăm să scadă Botoșaniul sub 1,5 ca să trecem de 50% (n.r.- capacitatea de utilizare a locurilor) ”, a precizat prefectul județului Botoșani.

Rata de infectare COVID la nivelul municipiului Botoșani era luni de 2,33 la mie, iar la nivelul județului de 1,45 la mia de locuitori.

One thought on “Prefectul județului Botoșani, anunț oficial despre deschiderea restaurantelor și sălilor de cinema înainte de Paști

  1. Cum se face ca la Suceava este in fiecare weekend o aglomeratie de nedescris in zona bazar mall carefour si autoritatile locale reusesc sa tina „situatia sub control”. Nu este o bataie de joc totusi? Botosanenii se imbolnavesc la Suceava si stau in restrictie la Botosani? Doar nu credem ca la aglomeratia din municipiul nostru este problema, nu? Si de craciun a fost la fel, trebuiau cheltuiti banii pentru sarbatori in alta parte, nu in orasul asta amarat. Ca si cu gunoiul carat de la Suceava la Botosani de pe timpul fostului primar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *