Tânăr ucis în casă de un coleg de serviciu care era obsedat de iubita lui

Foto: Observatornews

Crimă înfiorătoare în Alba. În toiul nopţii, doi tineri au fost atacaţi în propria casă de un coleg de serviciu, care făcuse o pasiune pentru femeie. Atacatorul a reuşit să fugă, dar a fost prins câteva ore mai târziu. Ora 3 şi jumătate dimineaţa. Criminalul înarmat cu un cuţit a atacat fără remuşcare. Victimele lui au fost doi tineri, iubiţi. Martorii spun că ar fi spart uşa casei şi a intrat peste ei. Mobilul crimei, gelozia.

Vecin: ”Era gelos pe Dani că umblă cu ea. O ameninţa pe la lucru. Că o omoară, că bagă cuţitul în ea. Voia el să fie cu ea şi fetei nu-i plăcea de el deloc”.

Noaptea trecută şi-a dus ameninţările la capăt. I-a înjunghiat de mai multe ori şi s-a făcut nevăzut. Victimele, grav rănite, au reuşit să se se refugiaze în casa mamei băiatului. La scurt timp, însă, tânărul a murit sub privirile îngrozite ale mamei şi iubitei sale.

Astăzi, după 9 ore de căutări, agresorul a fost prins într-o pădure de la marginea satului şi încătuşat.

Cunoscuţii sunt în stare de şoc. Spun că victima l-ar fi ajutat în mai multe rânduri pe cel care i-a devenit călău. Ba mai mult, cei doi au fost şi colegi la aceeaşi fabrică.

Vecină: ”Un băiat deosebit. Mândria întreprinderii de la Sebeş. Toată iarna l-a dus el cu maşina, îl lua de la cămin lucrau la aceeaşi întreprindere. I-a făcut numai bine”.

Bărbatul de 36 de ani este acuzat acum de omor. Tânăra de 22 de ani este mama a doi copii, care din fericire nu erau cu ei în casă când a avut loc atacul. Femeia este acum în grija medicilor de la Spitalul Cugir, în stare stabilă.

Sursa: Observatornews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com