Locuri de muncă în sistemul bugetar din Botoșani. Ce instituții publice angajează!

Mai multe instituții publice din Botoșani fac angajări. Primăria Oraşului Bucecea, Judeţul Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de lăcătuș mecanic în cadrul Compartimentului Administrativ Pază și Ordine. Vezi aici cerintele!

Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement Botoșani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de inspector de specialitate la Compartimentul Investiții. Vezi aici codițiile!

Direcţia Judeţeană de Statistică Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată, a funcției contractuale de execuție, temporar vacante, de expert IA, în cadrul Unității Județene de Implementarea Recensământului Populației și Locuințelor la D.J.S. Botoșani. Vezi aici conditiile!

Spitalul Municipal Dorohoi, Județul Botoșani, organizează concurs de recrutare, pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor contractuale de execuție, vacante, după cum urmează: asistent medical generalist grad profesional debutant, cu PL, în cadrul Laboratorului de Analize Medicale punct de recoltare din Ambulator; bioinginer medical debutant aparatură medicală în cadrul Laboratorului de Radiologie și Imagistică Medicală; muncitor calificat III – nivel calificare zidar, șamotor în cadrul Administrativului; șofer II. Vezi aici condițiile!

Casa Județeană de Pensii Botoșani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de asistent medical (2 posturi): asistent medical, la cabinetul Botoșani; asistent medical, la cabinetul Dorohoi. Vezi aici conditiile!

Direcţia Judeţeană de Statistică Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată, a funcțiilor contractuale de execuție, temporar vacante, în cadrul Grantului Eurostat nr. 2019.02012 – RGA 2020, după cum urmează: expert IA; referent II. Vezi aici conditiile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *