Caz cutremurător la Botoșani! Un bărbat a fost înjunghiat de soție în zona gâtului dintr-un motiv halucinant

Caz cutremurător în localitatea Curtești, din județul Botoșani. Un bărbat de 44 de ani a fost înjunghiat, duminică seară, de propria soție, iar motivul este unul halucinant. Femeia și-a atacat soțul cu un cuțit, după ce acesta i-ar fi reproșat că ar l-ar fi lovit pe unul dintre cei șapte copii ai lor. Femeia a intrat în camera bărbatului, care ațipise la televizor, și l-a tăiat cu un cuțit în zona gâtului.

Bărbatul a fost cel care a sunat la 112 și a cerut sprijinul cadrelor medicale. Acesta a fost transportat la spital în stare stabilă, cu două plăgi prin înjunghiere. Pentru că rănile nu au fost profunde, el este stabil.

În noaptea de duminică spre luni a fost adus cu ambulanța un bărbat cu două plăgi prin înjunghiere latero-cervical dreapta. A fost internat pe secția ORL în vederea supravegherii și adoptării conduitei terapeutice în funcție de evoluția cazului. Este stabil hemodinamic, cu sângerare moderată. În funcție de evoluția ulterioară, se va vedea dacă se va intervene chirurgical”, a declarat Ioan Asaftei, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean.

Pentru că femeia a fost agresivă și cu polițiștii, a fost dusă la Psihiatrie.

Bărbatul a sunat că ar fi fost tăiat la gât cu un cuțit de soția lui. Agresiunea s-a petrecut pe fondul unui conflict spontan. Victima a fost preluată de ambulanță, iar femeia, de 42 de ani, preluată de poliție și internată. ulterior, la Psihiatrie. Cercetările sunt continuate pentru tentativă de omor”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Cei doi soți au șapte copii, însă doar patru sunt minori și erau acasă. Cazul a fost preluat de procurori.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *