Șocant! Orbit de gelozie, un bărbat l-a înjunghiat mortal pe iubitul unei tinere

Crimă pasională într-o localitate din judeţul Alba. Un bărbat de 36 de ani, orbit de gelozie, şi-ar fi înjunghiat rivalul după ce şi-a dat seama că nu mai are nicio şansă la fata pe care o curta de mult timp. Furios, suspectul a rănit-o şi pe tânără, spun anchetatorii, apoi a fugit şi s-a ascuns ore bune. Între timp, fata a fost dusă la spital pentru îngrijiri.

În toiul nopţii, individul din localitatea Rahău a intrat în locuinţa în care se afla cuplul vizat. După un scurt schimb de replici, susţin procurorii, l-ar fi înjunghiat pe iubitul fetei în vârstă de 23 de ani.

Cu ultimele puteri, iubita tânărului a apucat să sune la 112, deşi a fost şi ea rănită. Potrivit anchetatorilor, victima a fost înjunghiată de mai multe ori şi s-a stins la scurt timp.

Încă din zori, zona a fost împânzită de criminalişti şi procurori, iar mai multe echipaje de poliţie l-au căutat pe suspect.

Individul a fost găsit după câteva ore, într-o pădure din apropiere, unde încerca să se ascundă. A fost reţinut și a fost dus la audieri.

Sursa: StirileProtv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *