14 noi posturi pentru medici, scoase la concurs de Spitalul Județean ”Mavromati”. Tinerii specialiști vor primi locuințe

Spitalul Județean a scos la concurs, pentru a treia oară, nu mai puțin de 14 posturi de medici pentru mai multe specialităţi, după ce la primele două concursuri nu s-au prezentat candidați. Este vorba de posturi de medici la  ATI, gastro-enteorologie, radiologie – imagistică medicală, neonatologie sau neurochirurgie. De asemenea, au fost scoase la concurs posturi pentru Secţia exterioară din oraşul Săveni, dar şi pentru Unitatea de Primiri Urgenţe.

Președintele Consiliului Județean, Doina Federovici, a declarat că la concurs se vor putea înscrie și medici rezidenţi, care ar putea beneficia şi de locuinţe de serviciu. Primele 20 de apartamente pentru specialiștii din sănătate au fost finalizate și urmează să fie repartivate până în vară cadrelor medicale.

Noi, CJ, alături de conducerea SJU, suntem dispuşi să facem absolut toate eforturile pentru întinerirea echipei de specialişti de la SJU, pentru că avem nevoie de tineri capabili, de medici cu diferite specializări, pentru ca în final pacienţii din Botoşani să beneficieze de cele mai înalte standarde de tratare a afecţiunilor de care suferă. În acest acest context, CJ Botoşani, pentru a face mai atractive aceste posturi, în şedinţa de miercuri va aproba regulamentul final prin care medicii specialişti pot opta pentru o locuinţă ANL. Aşadar, îi aşteptăm pe tinerii specialişti să vină la Botoşani. Le acordăm tot suportul nostru şi facem un apel către specialiştii în sănătate să vină şi să se înscrie la aceste concursurs”, a precizat Doina Federovici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *