O fetiță de 6 ani din Botoșani trăiește o adevărată dramă. Diagnosticul cumplit primit de la medici i-a adus familia în pragul disperării

O fetiță de șase ani, din satul Balinți, comuna Havârna, trăiește o adevărată dramă. Ciurariu Samira Cristiana este grav bolnavă, iar părinții săi nu își permit tratamentul. La vârsta de trei ani și opt luni, Samira a primit un diagnostic crunt din partea medicilor: leucemie acută limfoblatică, în urma unui banal accident la o manuta.
Investigațiile, chimioterapia, tratamentul și drumurile la Iași i-au adus pe părinți în pragul disperării, care nu mai au banii necesari sa poata lupta pentru Samira. Au muncit la început în Germania in agricultura, apoi mama s-a intors să fie alături de Samira si sa efectueze investigațiile, puncții, chimioterapie și tratamentul necesar la Iasi, în timp ce tatăl a rămas să muncească în afara țării, departe de casă.
Mama, acasa, a început să crească si animale sa poata duce greul mai usor, zice ea, în timp ce avea grija de fetita bolnava. Creste 5 vaci pe care le mulge și duce laptele sau face brânză pe care o vinde mai departe.Mai au câteva păsări și curci. Trăiesc doar din ajutorul de handicap al Samirei, alocație și ce câștigă de la animalele din curte pe care le creste cu toata dragostea.

Mama Samirei ne cere ajutorul și nu vrea decât să aibe banii necesarii ca micuța sa poata efectua investigațiile, drumurile la Iași și tratamentul ca sa se faca bine. Samira nu-și dorește decât sa zboare acel fluturaș din burtica și să devină un copil sănătos care sa învingă lupta cu cancerul. Deși mulți copii ar renunța la această luptă grea, Samira a răspuns că va lupta cu boala si că va merge în continuare la Spital sa se faca bine chiar dacă îi este greu și nu o va lăsa pe mami sa mai plângă pentru ea. Visul Samirei este să devină balerina și polițistă și i-a șoptit mamei la ureche că vrea să devină politista asa ca mine:,, Mami as vrea să fiu și eu asa ca doamna Simona Elena și să ajut toti copilasii sa se faca bine si sa numai fie nici unul bolnav și oameni săraci…” Abia am reusit sa-mi stăpânesc lacrimile în fata ei si toata emisiunea Samira, m-a strâns tare tare de mână că și cum tot ea mă încuraja pe mine sa fiu puternică și nu invers. Am fost copleșită de emoții și îi multumesc acestui ingeras de copil. O puteti ajuta pe Samira cu orice donație direct în contul mamei CIURARIU PETRUTA deschis la BRD în contul: RO46BRDE240SV18502762400 RON, convertirea se face automat în Euro, pentru altă țară sau o puteti contacta la numărul de telefon: 0040754969387, sat Balinti com.Havarna. Mai puteti dona și în contul Asociației Simona Elena și Voluntarii deschis la Banca Transilvania
RO06BTRLRONCRT0587762901 RON si RO53BTRLEURCRT0587762901 EURO, SWIFT: BTRLRO22, cu specificația SAMIRA”, este mesajul transmis de Simona Elena Suhan, cea care a demarat o campanie pentru a o ajuta pe Samira.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *