Fetița de 14 ani din Botoșani care a mers la dentist pentru un abces și a descoperit că are cancer, supusă unei prime intervenții chirurgicale

Fetița de 14 ani din Botoșani care a mers la dentist pentru un abces și a descoperit că are cancer a fost supusă unei prime intervenții chirurgicale la o clinică din Turcia. Cosmina Bălășescu a fost  diagnosticată cu Rabdmiosarcom embrionar (o formă de cancer foarte agresivă) și are nevoie de ajutorul semenilor pentru a avea șanse de a se vindeca.
„Cosmina a ieșit din operație la ora 23:00 .A fost o zi lungă și grea atât pentru noi cât și pentru mama ei. Nu vreau nici măcar să-mi imaginez prin ce a trecut azi mama ei ,secundele au devenit minute iar minutele s-au transformat în ore și așteptarea aceasta a durat cât o veșnicie. Va urma un tratament oncologic greu și de lungă durată.Ne rămâne să ne rugăm și după a noastră putere să ajutăm și financiar”, a scris pe contul său de Facebook, președintele Asociației „Salvează o inimă”, Vlad Plăcintă, care este verișorul fetiței bolnave.
Pentru tratamentul din Turcia este nevoie de 94.650 de euro, iar până acum s-au strâns în contul Asociației „Salvează o inimă” 23.110 euro pentru Cosmina.
Până pe 15 mai a.c se poate trimite un SMS de 2 euro la 8832 cu mesajul Cosmina sau puteți dona online accesând link-ul: https://salveazaoinima.ro/cosmina-balasescu/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *