Valeriu Iftime anunță că s-ar retrage din fotbal: „Jur, mâine aș pleca”

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, spune că s-ar retrage din fotbal dacă ar găsi o persoană căreia să îi cedeze clubul. Înainte de startul play-off-ului, Valeriu Iftime surprinde. Finanțatorul de la FC Botoșani, echipa de pe locul 6, spune că s-ar retrage din lumea fotbalului dacă ar primi o ofertă serioasă pentru club.

Întrebat la GSP Live dacă este tentat să investească la Dinamo, Iftime a spus că nu mai are energia necesară și că este ademenit de ideea de a ieși din fenomen.

„Dinamo este un brand, cu Dinamo dacă ai minte și ai pasiune și voință, cred că poți face bani. Cluburile astea cu 20-30.000 de fani în spate sunt generatoare de profit. Restul, cum suntem noi ăștia cu 1.000 de oameni, n-ai cum să faci. La Rapid, la UTA, la Craiova, acolo îți trebuie organizare și management serios. Din păcate, nu mai e timpul meu, cumva eu sunt obosit de fotbal ca să fiu sincer. M-aș retrage mâine din fotbal dacă aș găsi să dau clubul din Botoșani cuiva care să-l țină câțiva ani. Jur! Am foarte multe probleme, foarte multe lucruri de făcut”, a spus Iftime.

Între timp, FC Botoșani se pregătește de primul meci din play-off. Moldovenii vor juca cu FCSB duminică, 18 aprilie.

Sursa: gsp.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *