Fiul unui om de afaceri a lovit 12 mașini parcate, după ce s-ar fi certat cu iubita lui. Era băut și avea carnetul suspendat

Dezastru pe o stradă din Brașov. În urma unor manevre haotice, un șofer de 31 de ani a lovit 12 mașini. Dezastrul putea avea urmări și mai grave, dacă nu interveneau trecătorii. Individul este cercetat penal pentru că, spun polițiștii, avea carnetul suspendat și o alcoolemie de 2,2 la mie.

Scenele parcă desprinse dintr-un film s-au petrecut pe o stradă din cartierul braşovean Noua. Şoferul a lovit mai întâi, șapte vehicule parcate. A oprit pentru câteva clipe, dar când a văzut că se strâng tot mai mulți martori, a pornit din nou.

A urmat o altă serie de tamponări, până când trecătorii au intervenit şi au reușit să-l oprească și să-l scoată cu forța de la volan. Tânărul era însoţit de o femeie și este posibil ca o ceartă să îi fi provocat accesul de furie. Martorii spun că nu părea că își dă seama de gravitatea faptelor sale.

Bărbatul s-a luptat şi cu echipajul de pe ambulanţă şi a rupt gulerul cervical pe care medicii încercau să i-l pună. În urma sa, la faţa locului a rămas un adevărat dezastru.

Poliţiştii spun că nu au putut să-l testeze pe şoferul recalcitrant, pentru alcool şi stupefiante şi au fost nevoiţi să îl interneze la spitalul de psihiatrie din Braşov. Abia la spital i-au fost recoltate probe biologice.

Agenţii l-au verificat şi în baza de date şi au constatat că avea permisul de conducere suspendat. Surse din Poliţie spun că individul ar fi fiul unui cunoscut om de afaceri şi nu s-ar afla la primul gest nebunesc din viaţa sa. Deocamdată, valoarea pagubelor nu a fost stabilită.

Sursa: StirileProtv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *