Un spital din Botoșani face angajări. Ce posturi au fost scoase la concurs!

Spitalul Municipal Dorohoi, Județul Botoșani, organizează concurs de recrutare, pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a patru funcţii contractuale de execuție. Este vorba de un asistent medical generalist grad profesional debutant, cu PL, în cadrul Laboratorului de Analize Medicale punct de recoltare din Ambulator; un bioinginer medical debutant aparatură medicală în cadrul Laboratorului de Radiologie și Imagistică Medicală; un muncitor calificat III – nivel calificare zidar, șamotor în cadrul Administrativului și un  șofer.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: pentru asistent medical generalist, grad profesional debutant, cu PL: studii – diplomă dc școală sanitară postiiccală sau echivalentă sau diplomă de studii postliceale prin echivalare conform Hotărârii Guvernului 797/1997 privind echivalarea studiilor absolvenților liceelor sanitare, promoțiile 1976-1994 inclusiv cu nivelul studiilor postliceale sanitare; vechime – nu sunt condiții de vechime.

Pentru bioinginer medical aparatură medicala: studii – diplomă de licență în specialitate; fără vechime. Pentru muncitor calificat III: studii medii; vechime – 3 ani vechime în meserie, iar pentru șofer II: studii – diplomă de bacalaureat; permis de conducere pentru autovehicul cu capacitatea până la 2T, inclusiv dc transport de persoane cu până la 8 locuri inclusiv; vechime – 3 ani în activitate ca șofer.

Concursul se va organiza conform calendarului următor: 10 mai 2021, ora 10.00: proba scrisă/test grilă; 12 mai 2021, ora 10.00: proba interviu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *