Valeriu Iftime pune piciorul în prag înainte de meciul cu FCSB din play-off: „Sunt niște prostii! Ambiția va fi mai mare!”

Valeriu Iftime, finanțatorul echipei FC Botoșani, a vorbit despre întâlnirea cu FCSB din play-off-ul Ligii 1 și a anunțat care este obiectivul moldovenilor.

FC Botoșani va debuta în play-off în deplasare, pe terenul celor de la FCSB, sâmbătă, 17 aprilie, de la ora 20:00.

Finanțatorul echipei moldave le răspunde celor care vorbesc în avans despre o posibilă înțelegere între Valeriu Iftime și bunul prieten Gigi Becali, patronul lui FCSB. Acesta asigură că elevii lui Marius Crotioru vor fi mai motivați decât au fost până acum în meciurile cu FCSB.

„Suntem pregătiți până în dinți de play-off. Sunt acuze, voalate și nevoalate, dar sunt niște prostii. Faptul că noi am câștigat doar o dată cu FCSB poate alimenta aceste speculații. Dar acum ambiția va fi poate mai mare decât în alte dăți”, a spus Valeriu Iftime, la Digi Sport.

În ceea ce privește obiectivul echipei FC Botoșani, Valeriu Iftime a anunțat că Marius Crotioru trebuie să ducă echipa, până la finalul play-off-ului, pe locul 4.

„Vrem locul patru, să putem juca un baraj de cupă europeană. E interesant în cupele europene și e vorba despre a crește clubul nostru în importanță, să ne jucăm șansele la cel mai înalt nivel. Anul trecut am cam ieșit pe ușa din spate din cupele europene. Sper să fim destul de maturi să ajungem iar acolo. Poate că lucrurile nu au foarte multă logică, să vii de pe șapte sau opt și să joci în cupele europene”, a mai spus Valeriu Iftime.

Sursa: ProSport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *