FOTO Tragedie! O femeie a murit după ce Dacia în care se afla s-a izbit într-un copac. Mașina s-a rupt în două

Un tragic eveniment rutier a avut loc, miercuri dimineață, între localitățile Topolog și Saraiu, prima aflată în județul Tulcea, cea de-a doua, aflată în județul Constanța. Pe DN 22A, o mașină Dacia 1310 a ieșit de pe carosabil, după ce șoferul a scăpat controlul volanului și s-a izbit violent de un copac.

Mașina a ieșit de pe carosabil, s-a izbit violent de un copac aflat pe marginea drumului, iar o femeie a decedat din cauza traumatismelor suferite.

În urma impactului, autoturismul s-a rupt în două, iar o femeie în vârstă de 53 de ani a murit. Victima nu a mai putut fi salvată de forțele de intervenție care au ajuns la locul accidentului cumplit.

„În jurul orei 09:00, am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs pe DN 22A între localitatea Topolog și Saraiu. În accident a fost implicat un autoturism, care a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea carosabilului.

Din nefericire, femeia, prezenta leziuni incompatibile cu viața, echipajul SAJ pronunțând decesul”
La fața locului s-au deplasat 5 echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere cu modul descarcerare, o ambulanță SMURD din cadrul Stației de pompieri Babadag, o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Tulcea, precum și un echipaj din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Tulcea. În urma accidentului rutier a rezultat o victimă încarcerată. Pompierii au procedat pentru extragerea victimei, în vârstă de 53 ani. Din nefericire, femeia, prezenta leziuni incompatibile cu viața, echipajul SAJ pronunțând decesul”, a fost anunțul făcut în cadrul unui comunicat de reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Tulcea.

Sursa:evz.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *