Bani pentru biserici și ONG-uri alocați de municipalitate în acest an. Ce spune primarul Cosmin Andrei despre susținerea clubului FC Botoșani

Bugetul municipiului Botoșani, care va fi aprobat săptămâna viitoare, prevede alocarea de fonduri pentru biserici dar și pentru susținerea proiectelor asociațiilor și organizațiilor neguvernamentale. Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a declarat că pentru lăcașurile de cult se vor aloca 860 mii lei.

Cu una-două excepții, vom da bani la aproximativ toate bisericile din municipiu. Se va aloca în medie 40 mii lei de biserică”, a precizat Cosmin Andrei.

De asemenea, anul acesta vor fi alocați bani și pentru programele sportive și culturale. În proiectul de buget sunt prinși 1,6 milioane lei.

”Facem sesiunea de proiecte nerambursabile. (…) Nu știm cât vom da la FC Botoșani. Anul acesta o să ne concetrăm pe întreținerea suprafețelor de joc. Este o prioritate să refacem aceaste suprafețe, pentru că nu arată foarte bine. și mai puțin pe susținerea clubului. Clubul are rezultate foarte bune, dar are nevoie de condiții pe care noi trebuie să le asigurăm și am toate determinarea să asigur condiții bune pentru FC Botoșani, pe care îi felicit pentru locul pe care l-au obținut”; a spus primarul municipiului Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *