Prefectul județului cere suplimentarea camerelor de supraveghere în municipiul Botoșani. Reacția primarului Cosmin Andrei!

Prefectul județului, Dan Nechifor, a cerut suplimentarea camerelor de supraveghere în municipiul Botoșani. Reprezentantul Guvernului în teritoriu susține că sunt necesare mai multe camere de supraveghere în oraș, în mod special în zonele unde infracționalitatea este mai crescută, respectiv Parcul Tineretului și Centrul Vechi.Totodată, prfefrectul a cerut ca sistemul de supraveghere să fie preluat de Inspectoratul de Poliție Județean de la Poliția Locală, pentru o mai mare eficiență a poliției la cazuri.

„ Noi am trimis o adresă cu ajutorul colegilor de la Inspectoratul de Poliție Județean în baza Legii 333 vizavi de suplimentarea numărului de camere și modernizarea, din punctul meu de vedere, a sistemului de supraveghere video în cele două zone să spunem cu infracționalitate crescută”, a arătat prefectul Dan Nechifor.

Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, spune că această problemă nu tine de competența prefectului și îi cere acestuia ”să își vadă de atribuțiile pe care le are”.

Domnul prefect să-și vadă de activitatea dumnealui. Nu mai poți să bei o cafea în orașul acesta că ești călcat de hoarde de functionari publici, care trebuie să verifice dacă sunt respectate sau nu condițiile. Să lase administrația publică locală în sarcina acelor care trebuie să o ducă la îndeplinitre și îi garantez că știu ce trebuie făcut în oraș, nu trebuie să-mi spună dumnealui. Să-și vadă de atribuțiile pe care le are. Dacă vrea să ajute Botoșaniul, să vorbească cu acest guvern fantastic să ne dea mai mulți bani”, a spus Cosmin Andrei

One thought on “Prefectul județului cere suplimentarea camerelor de supraveghere în municipiul Botoșani. Reacția primarului Cosmin Andrei!

  1. Domnule Primar,aveti grija ca la noile ANL Ciusmea( neterminate) au inceput sa dezmembreze peretii ,asa ca nu ar trebui sa va simtiti jignit.Puneti Politia Locala la treaba si puneti si la Ciusmea camere de supraveghere daca tot veni vorba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *