Noi vești despre starea copilului rănit grav într-un accident produs de un șofer din Botoșani. Părinții săi au murit în accident

Copilul în vârstă de şase ani, rănit în accidentul cumplit care a avut loc pe 6 aprilie la Cozmeşti – Stolniceni Prăjescu,  a fost transferat de la Spitalul de Neurochirurgie la Spitalul de Copii „Sf. Maria”. Accidentul a fost provocat de un șofer din Botoșani.

Potrivit Ziarul de Iași, băiatul, care a fost aruncat din autoturism în urma impactului violent, a fost internat aproximativ o săptămână la Spitalul de Neurorchirurgie. Iniţial, starea sa era una foarte gravă, fiind în comă în urma unor leziuni importante suferite. Reprezentanţii unităţii medicale au explicat că a fost transferat la „Sf. Maria” pentru fractura suferită la picior. În schimb, reprezentanţii Spitalului de Copii au precizat că nu pot oferi detalii în legătură cu starea copilului.

Groaznicul accident a avut loc duminică, 6 aprilie, între localităţile Cozmeşti şi Mogoşeşti Siret, când copilul şi părinţii acestuia se aflau într-un autoturism care circula spre Paşcani. Şoferul unui alt autoturism, înmatriculat în Botoşani, şi care circula pe sensul opus de mers, a intrat într-o depăşire fără să se asigure, izbindu-se frontal de maşina în care se aflau cei trei.

Copilul a fost transportat de urgenţă cu elicopterul la Iaşi, suferind un traumatism cranio-cerebral sever, însă părinţii săi nu au mai putut fi salvaţi. Şoferul imprudent a scăpat cu viaţă din impact.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *