Botoșaniul luptă pentru Ștefănel! Cum puteți ajuta colectând capace de plastic

Mobilizare generală pentru salvarea lui Ștefănel, un băiețel de doi ani, bolnav, care are nevoie de ajutor. Oamenii strâng capace din plastic pentru ajutorarea copilașului care are boala SMA1. 1kg de capace din plastic înseamnă 1,5 lei, iar 25tone de capace (1tir) înseamnă 7800 de euro în pușculița lui Stefan. Intrați în linkul următor și găsiți marcate pe hartă toate punctele de colectare capace plastic: https://cutt.ly/FcOfA2l. Grupul de sprijin al familiei lui Ștefănel le va valorifica la Oradea, la o firmă specializată, primind câtiva bănuți pe capac.

Boala SMA1 se numește amiotrofie musculară tip 1 și este o boală care afectează mușchii de la nivelul întregului corp: mușchii devin din ce în ce mai slăbiți până ajungi sa nu te mai poți mișca deloc, să mănânci sau chiar să respiri.

Pentru că medicina a avansat, micuțul are o șansă la tratament. Dar, din păcate, acest tratament are un cost uriaș: 2.1 milioane dolari. Pentru Ștefănel s-au strâns 1,3 milioane de dolari și mai e nevoie.

„În continuare căutăm puncte de colectare astfel încât toată lumea să aibă în apropiere un punct unde să poată duce capacele strânse. Haideți să creăm o rețea imensă și să unim toți românii în campania de colectare capace pentru salvarea lui Ștefănel”, susțin organizatorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *