A scăpat de amendă, deși nu a purtat mască. Cum a fost posibil

A scăpat de amendă, deși nu a purtat mască! Este povestea unui bărbat din Cluj care a reușit să învingă legile din România. Acesta a mers la tribunal unde a avut câștig de cauză. Concret, o instanța din Cluj a schimbat în avertisment amenda primită de un bărbat care nu purta mască de protecție, noaptea, în apropiere de casă. Specialiștii trag acum un semnal de alarmă. Aceștia spun că situația ar putea fi invocată drept precedent.

Chiar protestatarii care ies zilnic în stradă, tocmai pentru a contesta restricțiile impuse de autorități ar putea face acest lucru.A scăpat de amendă, deși nu a purtat mască de protecție!
Inițial, bărbatul a fost amendat de polițiști pentru că a fost surprins, noaptea, pe stradă, fără mască de protecție. Acesta nu a fost însă de acord.

Contravenientul a contestat sancțiunea și a transmis că tot ceea ce as făcut este să se deplaseze în vecinătate, la un prieten.

În momentul în care revenea acasă nu purta masca, deși o avea la el. Nu și-a pus-o pentru că nu se afla nimeni pe stradă.

Sursa: clujust.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *