VIDEO! Bucurie mare la FC Botoșani după o nouă calificare în play-off: „Cine este în play-off, cine este în play-off, Botoșani, Botoșani!”

Bucurie mare la FC Botoșani după calificarea în play-off pentru al doilea an consecutiv. „Cine este în play-off, cine este în play-off, Botoșani, Botoșani!”, au cântat la unison jucătorii FC Botoșani, după remiza de vineri seară cu FC Voluntari.

Antrenorul Marius Croitoru și-a lăudat jucătorii și spune că meritul este al lor.

În primul an a fost din întâmplare, al doilea cu noroc. Vom vedea cum va fi al treilea, îmi doresc să repetăm asta și la anul. Țin să le mulțumesc tuturor, și celor care au adus prima calificare și pe cea de-a doua. Este munca de un an de zile, de 30 de etape. Nu pot decât să îi felicit. Nu este ușor să te antrenezi zi de zi la Botoșani. Nu am avut ce să mai schimb. În funcție de rezultat am structurat lotul, îi mulțumesc lui Dumnezeu că s-a terminat bine pentru noi. Nu puteam să risc, nu aveam de ce, știam rezultatul. Au făcut exact ceea ce le-am cerut. Eu nu am niciun procent, ei sunt singurii care joacă, fac rezultatele pe teren, nu am nici măcar 1%, am doar câteva idei pe care ei le pun în practică. Eu vin zi de zi, îi stresez, țip la ei, mă suportă. De aia în totalitate rezultatele sunt ale lor. Când nu câștigă nu este vina lor, pentru că ei pun în practică tot ce li se cere la antrenament. Îmi e greu să spun, sunt echipe bune în play-off. Rămân ca și noi și Clinceni să ne batem pentru o poziție cât mai bună. Scopul nostru a fost de a merge în play-off, de a repeta performanța de anul trecut”, a spus Croitoru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *