Cum a păcălit un individ din Botoșani o persoană să-i dea nu mai puțin de 56.000 lei. Tânărul a fost arestat

Un tânăr din Dorohoi a fost arestat, începând cu 7 aprilie, pentru înșelăciune. Este vorba despre Sorin Alin Verincianu față de care procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți a dispus punerea in mișcare a acțiunii penale pentru săvârșirea infracțiunii de infracțiunii de: „înșelăciune”. Potrivit procurorilor, în cursul lunilor martie – iunie ale anului 2020, bărbatul, folosindu-se de calități mincinoase, respectiv procuror DIICOT Suceava și avocat, a determinat o persoană, T. I., să îi ofere anumite sume de bani care ar fi reprezentat contravaloarea serviciilor prestate prin folosirea calității de avocat, promițându-i că o va ajuta să câștige procesul civil în care era parte.

Suma totală pe care T. I. i-a furnizat-o escrocului în perioada martie — iunie 2020 ca urmare a folosirii calităților mincinoase de avocat/ procuror și cu care a fost prejudiciată a fost de 56.450 lei.

Față de botoșănen s-a propus de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți luarea măsurii arestării preventive pentru o perioadă de 30 zile. Judecătoria Rădăuți a admis solicitarea și a dispus Arestarea preventivă până la data de 07 mai 2021.

„Cercetările continuă în cauză în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt și stabilirii răspunderii judiciare”, spun procurorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *