Mihaela Huncă: PRO România rămâne o echipă unită în slujba românilor

PRO România rămâne o echipă unită în slujba românilor.  Acesta a fost mesajul clar transmis de toate organizațiile județene ale partidului în cadrul întâlnirii online a conducerilor Ligii Aleșilor Locali PRO România. Președintele partidului Victor Ponta, europarlamentarul Corina Crețu alături de secretarul general Alin Văcaru și de vicepreședinții formațiunii politice s-au întâlnit on line cu reprezentanții tuturor aleșilor locali PRO România din țară.

Toți participanții PRO România la întâlnirea online sunt hotărâți să continue și să revitalizeze proiectul nostru politic. Reconstrucția în PRO România se clădește pe bazele pe care le pun chiar aleșii locali: consilieri județeni, consilieri locali, primari sau viceprimari. Ei sunt oameni competenţi, oameni care au arătat ce pot în profesia lor şi care sunt legitimaţi de încrederea acordată în comunitatea lor”, a declarat Mihaela Huncă.

“Avem obligația și datoria de a continua și de a face administrație pentru cetățeni. Oamenii vin în continuare în PRO România pentru că au încredere în noi și nu trebuie să-i dezamăgim. PRO România s-a declarat încă de la început un partid al cetățenilor și așa va râmâne”, a precizat și viceprimarul municipiului Botoșani Liviu Toma.

La rândul lui, tânărul primar al comunei Dângeni Claudiu Ilaș a declarat că:  “acum, mai mult ca oricând oamenii au nevoie de noi. În zone mai sărace, defavorizate cetățenii vor sprijin din partea edililor. Eu îmi tratez localitatea ca pe propria casă, iar pe cetățenii ei ca pe familia mea. Numai așa și cu sprijinul colegilor mei voi reuși să duc la bun sfârșit proiecte pentru a face fiecărui cetățean viața puțin mai bună!
Aleșii locali PRO România din toată țara au susținut în cadrul întâlnirii că vor sta la masă și vor accepta dialogul cu oricine împărtășește valori comune, însă PRO România  râmâne un  un  partid de centru-stânga, modern, cu viziune și lideri apropiați de cerințele vremurilor prin care trecem.

Sursa. comunicat Pro Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *