Drama din spatele celebrității. Un cunoscut botoșănean dezvăluie suferințele prin care a trecut în copilărie. A stat pe străzi, a muncit la tizic din bălegar. „Părinții mei s-au despărțit la trei săptămâni după ce eu m-am născut”

Actorul George Burcea, originar din Botoșani, care a ținut primele pagini ale revistelor de scandal în urma relației cu Andreea Bălan, a dezvăluit, în cadrul unui podcast drama prin care a trecut de-a lungul copilăriei sale, după divorțul părinților săi. El susține că a suferit enorm când își vedea prietenii alături de țații lor, iar el trăia fără ambii părinți. Cu toate acestea, povestește George, copilăria a însemnat pentru el o adevărată lecție de viață pentru că a învățat foarte multe lucruri pentru el, ca om. Burcea a crescut până la 15 ani și jumătate la Puțureni, în județul Botoșani, la bunicii săi.

Eu sunt născut în 88, părinții mei s-au despărțit la trei săptămâni după ce eu m-am născut. Mai am încă un frate și două surori, eu sunt cel mai mic și cel mai mare, cel mai înalt din familie, și s-au împărțit oarecum copiii, doi la mama, doi la tata, cum probabil s-a întâmplat sau se întâmplă în foarte multe familii. Eu am crescut la țară, la bunica din partea mamei împreună cu sora mea cea mare, cel mai mic cu cea mai mare și cei mijlocii au rămas la tata”, a povestit George.

Când era mic, George credea că are cea mai tristă copilărie pentru că nu avea părinții aproape.

Legat de țară, sincer nu cred că puteam să găsesc, puteam să locuiesc în alt loc mai frumos decât acolo […] pentru că am învățat foarte multe lucruri de la bunici. Ei au fost părinții mei. Dacă tata nu a fost, dacă mama nu a fost pentru că imediat după 90 mama a plecat așa cum foarte mulți oameni au plecat după 90 după aur, după blugi, după adidași, după cafea, după mărci, după dolari, după ce era, și mama bineînțeles că a făcut la fel ca ceilalți și s-a dus în speranța că ne va putea ajuta din ce în ce mai mult”, a mai spus George, care acum se consideră „un om matur cu destul de multe probleme din trecut”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *