Incredibil! Puști de 14 ani, prins conducând un autoturism pe un drum național din Botoșani. În dreapta acestuia, proprietarul mașinii

foto jienii.ro

Polițiștii botoșăneni au avut parte, miercuri, de o surpriză, după ce au oprit un autoturism pentru control pe Drumul Național  DN 24 C. Oamenii legii au constatat că la volanul mașinii se afla un minor de 14 ani din comuna Mitoc.

În autoturism, în calitate de pasager se afla și proprietarul acestuia, un bărbat de 38 de ani din aceeași localitate, care a declarat că i-a încredințat autoturismul minorului, deși avea cunoștință că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule”, a declarat Delia nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că autoturismul respectiv nu deține asigurare obligatorie, motiv pentru care față de proprietar s-a luat măsura sancționării contravenționale pentru încălcarea prevederilor Legei 132/2017, iar ca măsură complementară au fost reținute certificatul de înmatriculare și plăcuțele de înmatriculare.

Potrivit sursei citate, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis și încredințarea unui autovehicul unei persoane care nu deține permis de conducere.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com