Un tânăr din Botoșani, care a urcat băut la volan și a produs un accident rutier, condamnat definitiv de judecători

Un tânăr din Botoșani care în urmă cu șase ani a produs un grav accident rutier a fost condamnat, marți, de magistrații Tribunalului Botoșani. Este vorba de Alexandru Raba, care în momentul în care s-a urcat la volan era băut bine.

Acesta a primit, marți, o pedeapsă definitivă de nouă luni de închisoare sub supraveghere, fiind găsit vinovat în dosarul în care a fost judecat pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă și pentru săvârşirea infracţiunii conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Accidentul a avut loc în luna august 2015, în localitatea Dracşani, el soldându-se cu şapte victime. Evenimentul rutier s-a petrecut în jurul orei 22.30, când Alexandru Raba, aflat la volanul unui VW Passat a pierdut controlul volanului şi a pătruns pe contrasens izbind frontal un Audi All Road condus regulamentar de un alt tânăr.

În urma impactului cei doi şoferi şi alţi cinci pasageri care se aflau în ambele maşini au suferit traumatisme fiind solicitate la faţa locului patru ambulanţe pentru transportul lor la spital.

Şoferul vinovat se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, după recoltarea probelor biologice rezultând o concentraţie de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

 

VIDEO Accident grav la Dracşani. Şapte victime preluate de ambulanţe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *