Valeriu Iftime se laudă că-i va face viaţa grea celui care i-a cumpărat cei mai mulţi jucători: „Nu sunt prieten foarte bun cu Becali, fac orice să batem FCSB”

FOTO: gsp.ro

FC Botoșani se află într-o poziție excelentă de a prinde un loc de play-off, iar Valeriu Iftime, finanțatorul moldovenilor, asigură că nu se va da la o parte în fața celor de la FCSB în grupa pentru titlu.

Cu o victorie în ultima etapă din sezonul regular, în meciul cu FC Voluntari, FC Botoșani este sigură de prezența în play-off pentru al doilea an consecutiv. Moldovenii ar putea ajunge în grupa pentru campionat și cu un egal sau o înfrângere, în funcție de rezultatul pe care-l va înregistra Chindia Târgoviște. În acest context, Valeriu Iftime se gândește deja la play-off. Finanțatorul de la Botoșani asigură că nicio echipă nu va obține puncte cu ușurință de la formația sa în play-off și spune că a „alimentat” cu fotbaliști mai multe cluburi din play-off, nu doar pe FCSB.

„Sunt bucuros că sunt sănătos. Am avut o seară frumoasă cu Viitorul, așa că avem o șansă de a fi în play-off al doilea an consecutiv. Sunt trei echipe care se bat la campionat, celelalte trei – noi, Sepsi și Clinceni – nu suntem chiar așa slabe. O să încurcăm, o să vedeți, pe celelalte. Nu sunt prieten foarte bun cu Gigi Becali, o să fac orice să batem FCSB. Vreau să-mi iau revanșa cu Craiova pentru Cupa României (n.r. – oltenii au eliminat FC Botoșani, scor 1-0) și cu CFR Cluj va fi o luptă mare pentru că i-am bătut la ei. Noi am vândut jucători la FCSB, la Craiova, la CFR Cluj, iar la Sepsi au ajuns fotbaliști cu care noi nu am vrut să continuăm. Am alimentat toate adversarele din play-off!”, a declarat Iftime la Sport Total FM.

Sursa: gsp.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *