Accident incredibil la Botoșani! O femeie a murit după ce a fost călcată de o mașină

Un accident extram de grav s-a produs sâmbătă seară la Botoșani. Este vorba de un accident petrecut pe 3 aprilie, în jurul orei 21.00,  în comuna Durnești, în urma căruia a rezultat decesul unei femei în vârstă de 47 de ani. Accidentul ar fi fost produs de o tânără de 26 de ani, care ar fi trecut cu mașina peste femeia căzută pe partea carosabilă.

Șoferița și-a dat seama de ceea ce s-a întânplat abia după ce ar mai fi parcurs încă 500 de metri cu mașina. Ea ar fi revenit, ulterior, la fața locului.

Interesant este că, ulterior, un alt șofer, care s-ar fi aflat sub influența alcoolului, 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, ar fi oprit lângă victima decedatră pe partea carosabilă.

Localnicii din Durnești sunt indignați de modul în care s-a produs tragedia rutieră și de reacția autorităților.

„Numele acesteia (n.r.- șoferiței) este O.F, aceasta conducând cu viteza in seara de 3 aprilie, a lovit cu mașina o doamna în vârstă de 47 de ani, aceasta a murit pe loc, și în ciuda acestui fapt nu s-a luat nici o măsură din partea autorităților asupra ei , umbla fara probleme cu mașina prin comuna în timp ce rudele victimei își plâng mortul. O persoană influenta din comuna a avut grijă ca acesteia sa nu i se aduca consecințe legale, și de asemenea, sa ascundă cazul de presă și de orice alt ochi curios Sătenii sunt indignați de aceasta întâmplare și vor dreptate dar nimeni nu are curajul sa vorbească de frica a ceia ce li s-ar putea întâmpla și lor dacă se află”, a scris, pe adresa redacției, un localnic din Durnești.

Potrivit martorilor, victima se numeste Marioara Şveica, în vârstă de 47 ani. Oficialii Poliției susțin că legislația, în astfel de cazuri, nu prevede suspendarea dreptului de a conduce al șoferiței, iar în această fază a anchetei, aceasta nu pare a fi vinovată de producerea accidentului. Polițiștii fac cercetări în rem pentru ucidere din culpă, urmând a fi efectuată și o expertiză pentru a se stabili cum s-a produs accidentul.

4 thoughts on “Accident incredibil la Botoșani! O femeie a murit după ce a fost călcată de o mașină

  1. Dorm toți alcoolistii pe străzi, cum naiba să-i vezi?! Când stau ca niște cârpe pe stada, cine le pune bautură în gura încât sa ajungă în coma alcoolica, fata nu are nici o vina femeia aia statea în coma de 6 ore dinaintea producerii accidentului.
    Cum sa băgați la pușcărie o tânără de 26 de ani pentru niște alcoolistii, lega se aplica pentru toți! DAR CINE A FOST VINOVATUL?!
    Cine ar fi vrut sa se intamole asa ceva?
    Nu este deloc cum asa cum s-a relatat mai sus, aici e comentariul unei singure persoane răutăcioase!!!!!!!

  2. Deci soferita cand a trecut peste ea stia ca este o betiva si trebuia calcata, dar daca era o persoana careia i s-a facut rau (atac cerebral sau epilepsie) si cadea pe strada tot nevinovata era?

    1. Inainte de a fi betiba e OM.Tana ra daca e iubita cuiva suspus din comuna a crezut si poate mai crede ca eintangibila.Va vedea acum

  3. Mi se pare ca cel care a scris primul comentariu nu are carnet sau e ruda cu mega soferita.Este in legislatia rutiera mai M**C*pann despre conduita preventiva.Reduci viteza pana la limita evitarii oricarui pericol.Tu nu esti decat un gunoi uman daca ai scris asta.Intamplator stiu cine e protagonista accidentului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *