Scandal de la pășune! Un cioban din Botoșani a rămas fără dinții din gură după ce a fost agresat de trei indivizi

Scandal de la pășune în satul Tudor Vladimirescu din comuna Albești. Un bărbat susține că a fost agresat, sâmbătă, de trei indivizi, în timp ce se afla cu oile pe pășune. Bărbatul, Mihai Luchian, deține aproximativ 400 de oi pe care le paște pe imaș. Trei bărbați au venit spre el și au sărit la bătaie, cerându-i să nu pască oile pe locul respectiv, deși terenul respectiv nu este deținut de ei.
„Au venit trei persoane si au sărit la bătaie. I-au dat cu ceva în gură și i-au scos trei dinți, susținând că le paște imașul, care nici măcar nu era a lor. Mentionez că socrul meu nu păștea el oile, avea un cioban, el se afla acolo doar pentru a-l verifica pe acel om, a oprit mașina și s-a dat jos, moment în care cei 3 indivizi, tot de aici din sat, frați toți trei, au venit la el chipurile să vorbească. Doi îl țineau de vorbă și al treilea, pe la spate, l-a lovit direct în gură. Nu știm cu ce, dar i-au sărit trei dinți”, a mărturisit sora bărbatului agresat.
Potrivit acesteia, socrul său a căzut  în acel moment, iar cei trei l-au lovit cu picioarele la coaste. Un cioban a sunat la ambulanță, iar bărbatul a fost dus la Urgențe. Bărbatul și-a scos certificat medico-legal și a făcut plângere la poliție, dar deocamdată indivizii sunt în continuare în libertate.
Socrul meu este om bolnav, are 56 de anim este respectat de toată lumea, mi se pare grotesc faptul că au putut să-l atace, să-i scoată dinții și să-l lovească în asemenea mod și totuși acești indivizi, care sunt de vârsta copiilor lui, să nu pățească nimic. Cazul a fost preluat de șeful de post de aici din comună, de aceea nu s-a luat nicio măsură împotriva lor”, mărturisește femeia.
Bătăușii, Petrea G., Ștefănel G. și Cristi G., i-ar fi amenințat familia bărbatului respectiv de câteva luni.  Aceștia sunt cercetați într-un alt dosar penal pentru că au furat niște oi, iar bărbatul de 56 de ani este martor în dosarul respectiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com