Femeie de 33 de ani închisă în Penitenciarul Botoșani pentru trafic de minori. Cei șase copii ai săi, luați de Protecția Copilului

Foto: Ziar de Suceava

O femeie de 33 de ani, din comuna suceveană Ciprian Porumbescu, a ajuns în Penitenciarul Botoșani după ce a fost condamnată, pe 2 aprilie, de Tribunalul Suceava la închisoare pentru trafic de minori. Florentina Lucica Răscol va sta cinci ani și opt luni după gratii. Ea va sta în închisoarea de la Botoșani până va fi transferată într-un penitenciar de femei.

De asemenea, asistenții sociali au procedat la preluarea celor șase copii minori ai condamnatei, fiind internați în regim de urgență într-un centru al DGASPC Suceava.

Florentina-Lucica Răscol a fost judecatăîntr-un dosar în care a mai fost trimis în judecată și concubinul acesteia, Laurențiu-Relu Fierar. Florentina-Lucica Răscol a fost găsită vinovată pentru că primăvara anului 2019 a racolat o minoră de 16 ani pe care a constrâns-o să practice prostituția într-un apartament de pe strada Samoil Isopescu din municipiul Suceava, unde era supravegheată în timp ce practica prostituția, banii ajungând ulterior integral la Laurențiu-Relu Fierar și la concubina acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *