FOTO! Accident mortal produs de un șofer din Botoșani. Tânărul, în stare gravă. Elicopterul SMURD, la fața locului

foto ISU Iasi

Accident mortal produs în localitatea Cozmești, din județul Iași, de un șofer din Botoșani. Două autoturisme au intrat în coliziune, impactul fiind nimicitor. Potrivit BZI, trei persoane au fost încarcerate și un copil care a fost proiectat în afara părții carosabile.

Dintre victimele încarcerate, una a decedat. Cea de-a doua victimă era inconștiență prezentând semne vitale fiind predată unui echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean, iar cea de-a treia victimă cu observație fractura membru inferior a fost preluată de către echipajul de prim ajutor SMURD și transportată la spital. Pe lângă ambulanțele sosite la fața locului și echipele de descarcerare ale SMURD, a fost prezent și un elicopter pentru a transporta unul dintre răniți.

Într-un Ford Focus ce se deplasa dinspre Mogoșești Siret spre Pașcani se aflau doi soți și un copil de cinci ani. În autoturismul marca Peugeot se aflau doi tineri din Botoșani care se deplasau spre Roman. Șoferul din Peugeot s-a angajat în depășirea unui WV Touran ce se deplasa în fața sa, lovind frontal Fordul Focus.

În urma impactului a rezultat decesul șoferului din Ford. Soția a fost grav rănită, în timp ce copilul a fost scos de niște șoferi opriți după eveniment.

Șoferul din Botoșani a fost scos din mașină de pompierii de la descarcerare. Colegul său a ieșit pe propriile forțe.

Accident rutier produs în localitatea Cozmești, între 2 autoturisme, soldat cu 3 victime încarcerate și un copil care a fost proiectat în afara părții carosabile. Dintre victimele încarcerate, una era decedată. Ce a de a doua victima era inconștiență prezentând semne vitale fiind predată unui echipaj SAJ, iar cea de a treia victima cu observație fractura membru inferior a fost preluata de către echipajul de prim ajutor SMURD și transportata la spital” a anunțat ISU Iași.

Am redirecționat elicopterul SMURD la accident. Aduce o persoană cu traumatism la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Sf. Spiridon din Iași. Echipajul Serviciului de Ambulanță Județean cred ca a dus pacientul la Clinica de Primiri Urgențe din Pașcani”, a transmis prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași.

Copilul a fost preluat de echipajul Serviciului de Ambulanță si transportat la Spitalul Sf. Maria din Iași. Femeia descarcerată este transportată de Serviciul de Ambulanță Județean cu medic la Spitalul Pașcani. Persoana decedată este un bărbat de aproximativ 50 ani.

Sursa: BZI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *