Noi locuri de muncă în instituțiile publice din județul Botoșani. Ce se caută!

Mai multe instituții publice din Botoșani fac angajări, posturile fiind atât pentru persoane cu studii medii, cât și pentru cele cu studii superioare. Direcţia de Asistenţă Socială din Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale, temporar vacante, de îngrijitoare. Vezi aici condițiile!

Primăria Comunei Copălău, Judeţul Botoșani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de șofer pentru autogreder. Vezi aici conditiile!

Şcoala Gimnazială nr. 12 din Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale vacante, de îngrijitoare grădiniță la Grădinița cu Program Prelungit nr. 15. Vezi aici condițiile!

Primăria Orașului Darabani, Județul Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de asistent medical comunitar debutant. Vezi aici condițiile!

Primăria Comunei Vorona, judeţul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor contractuale de execuție  vacante,  de: consilier, grad II, nivelul studiilor superioare, din cadrul Centrului de Zi Pentru Copii „Speranța”, structură din cadrul U.A.T. – Comuna Vorona; muncitor calificat, grad II, nivelul studiilor medii – Compartimentul Gospodărie Comunală. Vezi aici conditiile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *