O firmă din Botoșani construiește o pensiune pe malul unui iaz. Unde va fi construită unitatea de cazare cu specific pescăresc!

pensiune paturi- camera hotel, stiri, botosaniO pensiune cu specific pescăresc va fi construită în localitatea Cucorăni din comuna Mihai Eminescu. Cea care va ridica pensiunea este societatea comercială Aldro Pronatura SRL, firmă administrată de Alexandru Mihai Drobotă, nepotul Veronicăi Dutcă, proprietara laboratoarelor de cofetărie Rida.

Pensiunea va fi construită pe malul iazului din Cucorăni, pe care familia Dutcă în deține în pădurea de la marginea drumului național care tranzitează localitatea. Valoarea investiției este de 818.585 lei, cea mai mare parte fiind asigurată din fonduri europene.

Proiectul de „Amenajare iaz cu zonă de agrement și unitate de cazare pentru turism cu specific pescăresc” este cofinanțat de Uniunea Europeana prin Programul Operațional pentru Pescuit și Afaceri Maritime, dar și din bugetul național și cu contribuția proprie a benefciarului.

Lucrările de construcție a pensiunii au fost scoase la licitație, urmând să fie desemnată și firma care va executa lucrările.

 

Încă o pensiune agroturistică va fi construită pe bani europeni la Botoșani

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *