Monden! Tânăra din Botoșani care a devenit iubita celui mai tânăr milionar român

Cântăreața Ioana Ignat, una dintre cele mai cunoscute voci din România, formează un cuplu cu cel mai tânăr milionar român, Sebastian Dobrincu, cu care a început și o colaborare muzicală. Tânărul în vârstă de 22 de ani și cunoscuta cântăreață care de-a lungul anilor a avut hit după hit sunt împreună de mai multe luni și își declară de fiecare dată iubirea în mod public.

La 22 de ani, Sebastian Dobrincu deține o companie care face statistică și management pe social media: “Îmi displace foarte tare când lumea categorizează în funcție de venituri sau că mi se pun astfel de etichete, milionarul sau cel mai tânăr nu știu ce, pe lângă că e un mod pervers de a descrie o persoană, reflectă niște valori pe care eu nu le reprezint”, spunea Sebastian Dobrincu într-un interviu acordat pentru stirileprotv.ro.

Potrivit Spynews.ro, Sebastian Dobrincu a fost mai mult timp cu celebra influenceriță și vloggeră Mimi, însă în toamna anului trecut au decis să meargă pe drumuri separate și fiecare să-și facă o nouă relație, așa cum s-a și întâmplat în cazul său.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *