FOTO Cinci victime, printre care trei copii, în accidentul de la Botoșani

Cinci victime, dintre care trei copii, au rezultat în urma accidentului care a avut loc miercuri seară, la Botoșani. Potrivit reprezentanților ISU Botoșani, pompierii botoșăneni au intervenit pentru a acorda primul ajutor pentru cinci persoane, trei copii și doi adulți, care se aflau într-un autoturism implicat într-un accident rutier, în apropierea sediului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani. Zgomotul produs în urma impactului i-a alertat pe colegii din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani.

Ei au alergat până la locul accidentului. Imediat, la fata locului a ajuns și o autospecială de descarcerare, dar și medicul din dispeceratul integrat ISU – SAJ.

Copilașii au fost preluați de ambulanțele SAJ și transportați la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Pompierii au intervenit și pentru inlaturarea pericolului de incendiu, fiind deconectate bornele bateriilor.

Un autoturism care se deplasa pe strada Imparat Traian, dinspre strada Garii, a efectuat manevra la stanga, fara a acorda prioritate de trecere unui alt auto care se deplasa din sens opus. Din primele date, o singura victima”, susțin reprezentanții Poliției. .

Șoferul vinovat este cercetat pentru vatămare corporala din culpa.

FOTO Accident în fața unui hipermarket din Botoșani. Două ambulanțe au ajuns la fața locului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *